Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camperplaatsen in de Achterhoek

Bent op zoek naar een camperplaats in de Achterhoek? Dan biedt Kamperen in de Achterhoek u een aantal aantrekkelijke mogelijkheden voor een kort of lang verblijf met uw camper. Zo kunt u in de Achterhoek kamperen midden in de natuur, aan het water of op een gezellige camping. Ons advies? Neem de tijd voor een vakantie in de Achterhoek en ontdek de historie, natuurrijke omgeving en gezellige dorpen en steden. Kamperen op een camperplaats kan al vanaf € 10,- per nacht.

Camperplaatsen in de Achterhoek voor een kort verblijf

In de Achterhoek zijn ruim 30 locaties waar u kunt kamperen met uw camper op speciale camperplaatsen. Deze camperplaatsen zijn gelegen op unieke plekken midden in de natuur, bij een recreatieplas of aan de rand van een camping.

Maak gebruik van de camperzuil op de camperplaats vanaf € 10,-:

  • Overnachten per 24 uur inclusief 6 ampère stroom en waterafvoer;
  • Schoon water tanken voor € 1,- per 80 liter;
  • Betalen enkel met muntgeld, pinnen is niet mogelijk;
  • Betalen per dagdeel of uur is niet mogelijk;
  • Minimumtarief is € 10,-
  • Meerprijs elektra bij de Slingeplas € 4,- per 24 uur.

Bekijk hier het aanbod camperplaatsen met een camperzuil.

Camperplaatsen op een camping in de Achterhoek

Wanneer u wat langer wilt kamperen met uw camper in de Achterhoek, kies dan voor een gezellige camping. Tijdens uw verblijf ervaart u de gezellige kampeersfeer en kunt u gebruik maken van de diverse faciliteiten op de camping. Hier kunt u overnachten voor het geldende CCA tarief (in het voor- en naseizoen).

Bekijk ons ruime aanbod en maak kennis met de 27 campings in de Achterhoek. Variërend van een luxe levendige camping tot een rustig en idyllisch gelegen mini-camping; er is ongetwijfeld een camping die aan uw wensen voldoet.

De campings die camperplaatsen bieden op of buiten hun terrein, herkent u aan het campersymbool op de profielpagina .