Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping Jena Karaktervolle groene camping in Hummelo

Kasteel & Landgoed Camping Jena
Kasteel & Landgoed Camping Jena
Kasteel & Landgoed Camping Jena
Rozegaarderweg 7
6999 DW Hummelo

E info@camping-jena.nl
T 0314 38 14 57
I www.camping-jena.nl

Reserveer nu!
Kasteel & Landgoed Camping Jena
Kasteel & Landgoed Camping Jena

karaktervolle groene camping

Kasteel & Landgoed Camping Jena

Dé plek voor de wandel-, fiets en natuurliefhebber. Ook op gebied van cultuur en historie heeft Hummelo en omstreken genoeg te bieden!

Kasteel & Landgoed Camping Jena is gelegen aan de rand van de uitgestrekte bos- en natuurgebieden van landgoed Enghuizen. De naam Enghuizen gaat terug tot 1240. De brokstukken van het 19e-eeuwse landgoed liggen verborgen in een heuvel. Tot ver in de omtrek herinneren de roodgele wapenkleuren op de luiken van de boerderijen eraan, dat ze tot het landgoed behoorden.

De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime standplaatsen verdeeld over verschillende kampeervelden met veel groen. Er hangt een gemoedelijke & nostalgische sfeer. Voor elke doelgroep is er een geschikte kampeerplaats te vinden. Op het grote veld is er voor de jongste gasten een heerlijke water-/zandspeelplaatsen en diverse speeltoestellen. Zoekt u rust en privacy? Dan is het hofjesveld of middenveld te uitgelezen plek.  Er zijn goede sanitaire voorzieningen welke gratis te gebruiken zijn. Geen eigen kampeermiddel? Huur dan een van onze trekkershutten of Pods.

Camping gasten kunnen tevens gratis gebruik maken van het openlucht zwembad in hoog-keppel,deze is op fietsafstand van de camping gelegen.

Tijdens het seizoen kunnen er iedere dag verse broodjes besteld worden of kunt u op ons terras onder de ruim 150 jaar oude linde bomen genieten van een heerlijk bakje koffie met wat lekkers. Tevens kunt hier gebruik maken van gratis wifi.

Tevens zijn wij; ANWB charme camping