Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping Jena Karaktervolle groene camping in Hummelo

Camping Jena
Camping Jena
Camping Jena
Rozegaarderweg 7
6999 DW Hummelo

E info@camping-jena.nl
T 0314 38 14 57
I www.camping-jena.nl

Reserveer nu!
Camping Jena

karakter volle groene camping

Camping Jena

Dé plek voor de wandel-,fiets en natuurliefhebber. Ook op gebied van cultuur en historie heeft Hummelo en omstreken genoeg te bieden!

Camping Jena is gelegen aan de rand van de uitgestrekte bos- en natuurgebieden van landgoed Enghuizen. De naam Enghuizen,gaat terug tot 1240. De brokstukken van het,19e-eeuwse landgoed liggen verborgen in een heuvel. Tot ver in de omtrek herinneren de roodgele wapenkleuren op de luiken van de boerderijen eraan, dat ze tot het landgoed behoorden.

De camping zelf wordt gekenmerkt door ruime standplaatsen verdeeld over verschillende kampeervelden met veel groen. Voor elke doelgroep is er een geschikte ruime kampeerplaats te vinden. Bijvoorbeeld in de boomgaard of op het heerlijk rustige hofjesveld. Er zijn goede sanitaire voorzieningen en er hangt een gemoedelijke sfeer. Speciaal voor de jonge
gasten is er een sport- en speelveld (op de kampeerweide) van 1,5 hectare met diverse speeltoestellen en kampvuurplaats. Ook kunnen de kinderen vanaf de camping op zoek naar ‘Kabouter Jena’.