Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping Tamaring Charme camping bij hartje Ruurlo

Camping Tamaring
Camping Tamaring
Camping Tamaring
Wildpad 3
7261 MR Ruurlo

E info@camping-tamaring.nl
T 0573 45 14 86
I www.camping-tamaring.nl

Reserveer nu!

Kwaliteit en gastvrijheid in prachtig coulisselandschap

Camping Tamaring

Camping Tamaring, op een steenworp afstand van hartje Ruurlo en maar 3,3 km van Kasteel Ruurlo met museum MORE, is een unieke camping met 110 kampeerplekken, voor rust en natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Het terrein is een afspiegeling van het coulisselandschap, met mooie open en beschutte kampeerplaatsen voorzien van 10 ampère stroom, met ook comfortplaatsen. De camping heeft een overdekte fietsenstalling, oplaadpunten voor elektrofietsen en vele fiets- en wandelroutes vanaf de camping. WIFI op de hele camping, broodservice en er zijn gasflessen. Er is een terras voor koffie en thee en voor de jonge kinderen zijn er uitdagende speeltuinen met o.a. een speelbos met waterbaan en een kleuterzwembad.

U kunt bij ons een chalet of een kampeerbungalow huren. Met onze ruime en luxe sanitaire voorzieningen hopen we dat u zich bij ons thuis voelt. Wij informeren u graag en heten u van harte welkom vanaf maandag 1 april t/m zondag 6 oktober!

Lid van de Karaktervolle Groene campings (KGC) en Charme Camping ANWB.