Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Vaste lage overnachtingstarieven

Camping Card Achterhoek

Met de Camping Card Achterhoek (CCA) kampeert u in het voor- en in het naseizoen extra voordelig bij 27 Achterhoekse campings. Op vertoon van de Card betaalt de houder 14,- / 16,- / 18,- / 20,- euro per nacht. Op de website is bij elke camping aangegeven welk tarief wordt gehanteerd. Dit tarief hangt onder andere samen met de voorzieningen en faciliteiten op de camping.

Met de Camping Card overnacht u voordelig bij de deelnemende campings. De CCA geeft recht op:

  • één kampeerplaats voor één nacht
  • verblijf van twee volwassenen
  • plaatsing van auto+caravan+voortent of auto+vouwwagen of auto+tent of kampeerauto met luifel
  • elektriciteit (6A met stroomverbruik  tot 5KWh inbegrepen) 
  • warme douches (op campings, waar met douchemuntjes wordt gewerkt, 1 douchemunt p.p.p.d.) 
  • verblijf van 1 hond (indien honden op de camping zijn toegestaan) 

Geldigheidsduur
De kaart is in het voor- en naseizoen geldig. Het Paasweekend, Hemelvaartsweekend, Pinksterweekend en schoolvakanties vallen buiten de geldigheid van de Camping Card Achterhoek. Bovendien zijn er verschillende campings die nog andere periodes als hoogseizoen hanteren. Informeer daarom eerst bij de camping van uw keuze naar de mogelijkheden en meldt bij uw reservering dat u gebruik maakt van de CCA kaart. De kaart is geldig zolang de campagne Kamperen in de Achterhoek met de CCA loopt. Jaarlijks kunnen de voorwaarden en deelnemende campings wijzigen. 

N.b.: Toeristenbelasting en andere eventuele extra kosten kunnen per gemeente verschillen en zijn derhalve niet opgenomen in het tarief.

Hoe verkrijgbaar
Bij de deelnemende campings is de CCA kaart gratis verkrijgbaar. Hiervoor hoeft u alleen het aanvraagformulier in te vullen en af te geven bij de receptie. Het aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de camping of downloadt u hier. U ontvangt dan de Camping Card.  Zo kampeert u voor een gunstige prijs op bijzondere campings in de Achterhoek.

Camping Key Europe
Houders van de Camping Key Europe en de Duitse ADAC kaart kunnen op vertoon van deze kaart gebruik maken van de tarieven van de Camping Card Achterhoek. Uiteraard tegen de condities die gelden voor de  CCA.