Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping Den Blanken Genieten met een hoofdletter G!

Den Blanken
Den Blanken
Den Blanken
Diepenheimseweg 44
7161 LW Neede

E info@campingdenblanken.nl
T 0547 35 13 53
I www.campingdenblanken.nl

Reserveer nu!
Den Blanken
Den Blanken
Den Blanken

Den Blanken

Den Blanken

Genieten van de Achterhoek en Twente op camping Den Blanken. De camping is uitermate geschikt voor senioren en gezinnen met kinderen t/m 11 jaar.

Op de camping hebben we o.a. de 50+ velden Eik en Berk; de mooie ruime plaatsen zijn voorzien van elektra, water en vuilwater afvoer. De camping is ook een waar paradijs voor kinderen. Zij kunnen zich vermaken in de (indoor) speeltuin, het openlucht zwembad, de air trampoline en met het uitgebreide activiteitenprogramma tijdens de vakantieperiodes.

Wij bieden uitstekende faciliteiten: twee moderne sanitairgebouwen met speciaal sanitair voor kinderen en senioren en daarnaast een geheel ingerichte mindervalide voorziening. Op de hele camping is goed WiFi bereik.

Wanneer u zin heeft in een hapje, drankje, lunch of diner, bent u welkom in ons restaurant de Hoeve of in de snackbar voor een meeneemmaaltijd of snack.

Vanaf de camping zijn er mooie fiets- en wandelroutes met veel bezienswaardigheden onderweg. De knooppuntenroutes zijn aan de receptie verkrijgbaar.

Als gast op onze camping kunt u optimaal genieten van rust, ruimte en natuurschoon. Wij heten u van harte welkom!