Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping De Vreehorst Kamperen in het groen met luxe voorzieningen

Vreehorst
Vreehorst
Vreehorst
Vreehorstweg 43
7102 EK WInterswijk

E info@vreehorst.nl
T 0543 51 48 05
I www.vreehorst.nl

Reserveer nu!
Vreehorst
Vreehorst
Vreehorst

Grenzend aan schitterend natuurgebied

Vreehorst

Camping Vreehorst bevindt zich te midden van het “Nationaal Landschap Winterswijk” en grenst aan één van de mooiste natuurgebieden van de Achterhoek. Vanaf de camping kunt u schitterende wandel- en fietstochten maken.

De camping is een absolute aanrader: twee prachtige sanitair gebouwen, ruime kampeervelden, een binnen- en buitenzwembad met zonneterras, sportveld met kunstgras, speeltuinen en een springkussen, Wifi en fietsverhuur. Er zijn kampeerplaatsen met 10 ampère stroom en kampeerplaatsen met 16 ampère stroom, tv-aansluiting en eigen watertappunt met afvoer. Verder beschikt de camping over kampeerplaatsen met eigen privé-sanitair.

Je kunt er vier persoonschalets met een prive sauna of zes persoons chalets huren. Daarnaast beschikt Vreehorst over bijzondere accommodaties zoals volledig ingerichte safaritenten en Trek-ins.

ANWB Waardering: 9,5.

"Onze kinderen gaan er erg graag naar toe en willen niets anders meer!! De plaatsen met privésanitair zijn super maar ook de andere plaatsen zijn mooi onderhouden!! Kortom een top camping !!" * * * * * - Wendy uit Zeeland -