Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping De Vreehorst Kamperen in het groen met luxe voorzieningen

Vreehorst
Vreehorst
Vreehorst
Vreehorstweg 43
7102 EK WInterswijk

E info@vreehorst.nl
T 0543 51 48 05
I www.vreehorst.nl

Reserveer nu!
Vreehorst

Grenzend aan schitterend natuurgebied

Vreehorst

Camping Vreehorst bevindt zich te midden van het “Nationaal Landschap” en grenst aan één van de schitterendste natuurgebieden van Winterswijk. Van hieruit kunt u schitterende wandel- en fietstochten maken.

De camping zelf is een absolute aanrader: 2 prachtige en luxe uitgevoerde sanitair gebouwen, privé sauna, ruime velden, een
binnen- en buitenzwembad met zonneterras, sportveld met kunstgras, speeltuin met springkussen, Wi-Fi en fietsverhuur.

Gedurende het kampeerseizoen zijn er ’s ochtends verse broodjes en kranten verkrijgbaar. In het hoogseizoen is er een
recreatieprogramma. Alle kampeerplaatsen zijn standaard voorzien van 10 ampère stroom, tv-aansluiting en eigen watertappunt met afvoer. Verder beschikt de camping over plaatsen met privé sanitair, camperplaatsen, camperservicestation en worden er 4- en 6-persoons chalets verhuurd.

Daarnaast beschikt Vreehorst over bijzondere accommodaties zoals safaritenten en Trek-ins. Meer weten? Kijk op vreehorst.nl. Wilt u liever langskomen? U bent van harte welkom. Camping Vreehorst is het hele jaar door dagelijks geopend.

ANWB Waardering: 9,5.

 

"Onze kinderen gaan er erg graag naar toe en willen niets anders meer!! De plaatsen met privésanitair zijn super maar ook de andere plaatsen zijn mooi onderhouden!! Kortom een top camping !!" * * * * * - Wendy uit Zeeland -