Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping Kom - es - an Het ideale vertrekpunt om de Achterhoek te verkennen.

Kom-Es-An
Kom-Es-An
Kom-Es-An
Handwijzersdijk 4
7255 MJ Hengelo (GLD)

E informatie@kom-es-an.nl
T 0575 46 72 42
I www.kom-es-an.nl

Reserveer nu!

Camping met rust en ruimte

Kom-Es-An

‘Kom-Es-An’ oftewel “kom onze mooie en sfeervolle Achterhoek nader”. Zoekt u een mooie plek om vanuit daar de Achterhoek te verkennen, dan bent u aan het juiste adres. In het laagseizoen de ideale camping voor rustzoekers, in de schoolvakanties een heerlijke plek voor kinderen!

Camping Kom-Es-An te Hengelo (Gld) ligt in een schitterend coulisselandschap en heeft royale plaatsen voor stacaravans, toercaravans, tenten en campers. Tevens bieden wij comforthutten, trekkershutten en luxe stacaravans aan die u kunt huren. Alle toeristische plaatsen beschikken over een 10 ampère stroomaansluiting, wateraansluiting en een vuilwaterafvoer. Tevens bieden wij een modern sanitairgebouw waarin u de ruimte ervaart die u niet zomaar ergens anders tegenkomt.

Verder heeft deze camping een kampwinkel, wasserette, snackbar, draadloos internet, kantine met restaurantgedeelte, recreatiezaal en aparte knutselruimte voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast is er een zwembad met een apart peuterbad (geopend vanaf Hemelvaart tot eind augustus) en zijn er verschillende speeltuinen waar uw (klein)kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam.