Logo kamperen in de Achterhoek Menu
  • Kamperen in de Achterhoek
  • Kamperen in de Achterhoek

Camping Kom - es - an Het ideale vertrekpunt om de Achterhoek te verkennen.

Kom-Es-An
Kom-Es-An
Kom-Es-An
Handwijzersdijk 4
7255 MJ Hengelo (GLD)

E informatie@kom-es-an.nl
T 0575 46 72 42
I www.kom-es-an.nl

Reserveer nu!
Kom-Es-An

Camping met rust en ruimte

Kom-Es-An

Kom-Es-An! oftewel kom onze mooie en sfeervolle Achterhoek nader. Zoekt u rust en ruimte, dan bent u aan het goede adres, want deze camping biedt u een ruimte die ongekend is. Het ideale vertrekpunt om de Achterhoek te verkennen.

Camping Kom-Es-An te Hengelo (Gld) ligt in een schitterend coulisselandschap en heeft royale plaatsen voor stacaravans, toercaravans, tenten en campers. Tevens bieden wij comforthutten, trekkershutten en luxe stacaravans aan die u kunt huren. Alle toeristische plaatsen beschikken over een 10 ampère stroomaansluiting, wateraansluiting en een vuilwaterafvoer. Tevens bieden wij een modern sanitairgebouw waarin u de ruimte ervaart die u niet zomaar ergens anders tegenkomt.

Verder heeft deze camping een kampwinkel, wasserette, snackbar, draadloos internet, kantine met restaurantgedeelte, recreatiezaal en aparte knutselruimte voor de allerkleinsten onder ons. Daarnaast is er een zwembad, een peuterbad en
zijn er verschillende speeltuinen waar uw (klein) kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam.